dijous, 17 d’octubre del 2013

Terratrèmols inoportuns


Terratrèmols inoportuns


Aquestes últimes setmanes hi ha hagut molts terratrèmols a Catalunya, concretament al nord del País Valencià i a Tarragona. Les persones que viuen allà estan molt enfadades. Creuen que aquests terratrèmols els provoca la plataforma CASTOR. Aquesta plataforma abans es feia servir per treure petroli.


Debat

La injecció de gas en l'antic pou de petroli de la plataforma Castor ha provocat molts terratrèmols. Això ha fet que els veïns es mobilitzin per queixar-se. Molts d'aquests veïns ja havien dit que no volien un magatzem de gas davant de casa seva.



Després de veure el documental, responeu a les preguntes següents:

  • Si el vostre institut estigués a les Terres de l'Ebre, què faríeu per dir que no el voleu?
  • Penseu que el projecte Castor és un bon recurs?
  • Com afecten els terratrèmols als animals?
Vídeo
Saps què s'ha de fer quan hi ha un terratrèmol? Els nens i nenes que viuen a prop de la plataforma ho aprenen a l'escola. 



Documents




Activitats

SOCRATIVE DE LA QUINZENA.

Si ho necessiteu, podreu accedir al tutorial sobre Socrative que l'equip ha preparat clicant AQUÍ. El professor que la vulgui treballar amb els seus alumnes, cal que copiï la plantilla i la traslladi al seu compte personal de Socrative.
El codi de l'activitat Socrative d'aquesta setmana és SOC-2252370. Aquesta setmana, el qüestionari sobre el tema de la Notícia de la quinzena està pensat perquè l’alumnat contesti les preguntes sense una necessitat explícita d’haver visualitzat els vídeos de la setmana. Són 12 preguntes, de resposta múltiple i resposta oberta, que han de permetre valorar el grau de coneixement i l’opinió dels alumnes de la nostra aula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada